VÅRE SYKLER

For den kresne entusiasten. Alle våre sykler bygges i Norge og er satt sammen av komponenter for å passe deg perfekt.
 Når du handler sykkel av oss, skal det bare være å sette seg på og trå. Derfor håndplukkes alt fra størrelse på ramme, styre, stem, kranklengde og utveksling, for å passe deg og ditt bruksområdet. Custom fargevalg på rammen er også inkludert i prisen. Ta kontakt, så finner vi ut hva som er den beste sykkelen for deg.
Under finner du utfyllende informasjon om våre sykler og muligheter ved bygging. Alternativt kan du gå rett til vår sykkelbygger for å få et pristilbud på din drømmesykkel. 

Vi har også alltid et anbefalt spesialtilbud, men ved forspørsel kan vi bygge både rimeligere og dyrere sykler.

RR Hadeland

Allround landeveissykkel med skivebrems

Sykkelen som er like god oppover, nedover og bortover. Den har en moderne og aerodynamisk ramme som er lett å tilpasse, har et kraftig krankparti og passer godt med alle typer hjul. Med moderne, hydrauliske skivebremser får du superb stoppkraft under alle forhold..

RR Lynnebakka

Komfortabel klatrekonge med skivebremser

Sykkelen for de som er ute etter en komfortabel og lett klatresykkel. De slanke rørene gir mer fleks vertikalt og en stivere sykkel sideveis. Det gir sykkelen nydelig respons når du klemmer til og god kontroll når det går utfor. Rammen har plass til hele 32 mm dekk, noe som gir enda mer rom for 

RR Gutua 29 FS

Fulldempet rittsykkel

Vår fulldemper for maratonritt. En moderne rammegeometri sørger for god flyt i terrenget, samtidig som demperne kan stives helt av for maksimal respons i motbakkene. Her er det mulig å bygge en lett fulldemper til både maraton, rundbane og lek på sti. Les mer om sykkelen og ta kontakt med oss for et pristilbud.

RR Gutua 29

Lett halvdemper

Med utgangspunktet i en lett ramme på bare 1000 gram er det mulig å bygge en lynrask terrengsykkel. Perfekt for raske grusritt som Birken og Kongerittet. Det nye halepartiet øker fleksen vertikalt i baktriangelet og dermed komforten og vibrasjonsdempingen.

RR Lygna

Allsidig sti-/endurosykkel

Modellen for deg som ønsker deg litt ekstra vandring, uten at det går alt for mye utover kvikkheten og vekta. Med 130-150mm vandring foran og 130mm kan denne bygges som en relativt kvikk stisykkel eller en sykkel mer rettet mot enduro.

RR Pilgutua

Allsidig grussykkel med skivebremser

Sykkelen som kan brukes til alt fra CX til Landevei. Pilgutua er en komfortrace, CX og grusracer på samme tid. Med muligheter for å feste både bagasjebrett og skjermer er denne sykkelen klar for eventyr.

RR Jarenstranda TT

UCI-godkjent temporamme med skivebremser

Temporamme med skivebremser. Stilren og aerodynamisk temporamme som tilfredsstiller de UCI´s krav om rammedesign.

Moderne ramme med plass til hele 28mm dekk. Gode tilpasningsmuligheter både når det gjelder sete og styre, samt skjulte kabelføringer gjennom hele ramma og ut i styret.