VÅRE SYKLER

For den kresne entusiasten. Alle våre sykler bygges i Norge og er satt sammen av komponenter for å passe deg perfekt.

 Når du handler sykkel av oss, skal det bare være å sette seg på og trå. Derfor håndplukkes alt fra størrelse på ramme, styre, stem, kranklengde og utveksling, for å passe deg og ditt bruksområdet. Custom fargevalg på rammen er også inkludert i prisen. Ta kontakt, så finner vi ut hva som er den beste sykkelen for deg.


Under finner du utfyllende informasjon om våre sykler og muligheter ved bygging. Alternativt kan du gå rett til vår sykkelbygger for å få et pristilbud på din drømmesykkel.

Landevei

RR Hadeland

Allround landeveissykkel med skivebrems

Sykkelen som er like god oppover, nedover og bortover. Den har en moderne og aerodynamisk ramme som er lett å tilpasse, har et kraftig krankparti og passer godt med alle typer hjul. Med moderne, hydrauliske skivebremser får du superb stoppkraft under alle forhold..

RR Randsfjorden

Aeroracer med skivebrems

Alt av vaiere/ledninger går innvendig fra styret og gjennom rammen. Det gir et meget stilrent utseende og store aerodynamiske fordeler. Sykkelen kommer som et komplett rammesett med fullkarbons styre og stem.

Terreng

RR Gutua FS

Fulldempet rittsykkel

Vår fulldemper for maratonritt. En moderne rammegeometri sørger for god flyt i terrenget, samtidig som demperne kan stives helt av for maksimal respons i motbakkene. Her er det mulig å bygge en lett fulldemper til både maraton, rundbane og lek på sti. Les mer om sykkelen og ta kontakt med oss for et pristilbud.

RR Gutua 29

Lett halvdemper

Med utgangspunktet i en lett ramme på bare 950 gram er det mulig å bygge en lynrask terrengsykkel. Perfekt for raske grusritt som Birken og Kongerittet.

RR Lygna

Allsidig sti-/endurosykkel

Modellen for deg som ønsker deg litt ekstra vandring, uten at det går alt for mye utover kvikkheten og vekta. Med 130-150mm vandring foran og 130mm kan denne bygges som en relativt kvikk stisykkel eller en sykkel mer rettet mot enduro.

Grus / Sykkelkross

RR Pilgutua

Allsidig grussykkel med skivebremser

Sykkelen som kan brukes til alt fra CX til Landevei. Pilgutua er en komfortracer og grusracer på samme tid. Med muligheter for å feste både bagasjebrett og skjermer er denne sykkelen klar for eventyr.

Tempo / Triathlon

RR Jarenstranda TT

UCI-godkjent temporamme med skivebremser

Temporamme med skivebremser. Stilren og aerodynamisk temporamme som tilfredsstiller de UCI´s krav om rammedesign.

Moderne ramme med plass til hele 28mm dekk. Gode tilpasningsmuligheter både når det gjelder sete og styre, samt skjulte kabelføringer gjennom hele ramma og ut i styret.


RR Jarenstranda Tri

Superaero triahlonsykkel med lagringsmuligheter

En superaero triathlon-ramme med skivebremser for maksimal bremsekraft og trygghet. Rammen har også 100% skjult kabelføring for maksimal aerodynamikk og et rent utseende.

I tillegg har man meget gode justeringsmuligheter både på styret og på setet. Her ligger alt til rette for at du skal finne en god posisjon på din neste ironman.