RR Randsfjorden

Fullblods aerosykkel! Her får du en sykkel som er skapt for de lange slettene. Med alle kabler innvendig får du maksimal aerodynamikk og et meget rent utseende. Med en fremoverlent sittestilling får du maksimalt med kraft i tråkket og en naturlig aerodynamisk stilling på sykkelen.

Sykkelen bygges opp etter dine preferanser, både når det gjelder størrelse, utstyr og utseende. Bestillingstid på en custom lakkert ramme i din størrelse er vanligvis 6-8 uker. Sjekk ut vår sykkelbygger under og få en vurdering og pristilbud tilbake.


Kun rammesett ink. gaffel, setepinne, styrelager og integrert styre/stem:

20 000,-

Vår anbefaling - alltid til en spesialpris:

RR Hadeland Disc rammesett / custom fargevalg
RR Integrert styre/stem karbon
PRO Stealth SeteShimano Ultegra Di2 R8070 girgruppe
RR Hadeland c55d hjulsett m/ DT350 nav / custom fargevalg
Continental GP5000 25mm dekk / Ferdig satt opp tubeless

ca. 8kg (ink. pedaler og flaskeholdere)

55 000,-

Leveres komplett med Shimano 105-pedaler og karbon flaskeholdere!

Bildegalleri


Komponenter

Hva man velger her påvirker både bruksområde, pris og vekt på sykkelen. Komponentvalgene gjøres i samarbeid med kunden slik at vi får optimalisert sykkelen etter dine preferanser og behov. 

Fargevalg

La deg inspirere av vårt bildegalleri eller forhør deg angående hva vi kan få til. Bestill en unik farge på din neste RR-sykkel.

Tilpasning

Fra første stund så er sykkeltilpasning i våre tanker. Først gjelder det rammestørrelse, deretter lengde på krankarmer, bredde på styre og lengde på stem. Ørsmå detaljer som type sete, drop på styret etc. er også i tankene når det sykkelen skal tilpasses. Alt for at du skal sitte så optimalt som mulig fra første tråkk. Vi avslutter selvfølgelig med en sykkeltilpasning også, for å stille inn setehøyde, vinkler etc.

Anmeldelser: