RR Lygna 29

Stilren og fantastisk universal sti og enduro-sykkel med moderne geometri. Den har 130mm vandring bak, og kan settes opp med 130-150mm vandring foran som gir noe forskjellige egenskaper. Rammen har innvendige kabelføringer hele veien for både brems, gir, setepinne og lockout til bakdemper.

Sykkelen bygges opp etter dine preferanser, både når det gjelder størrelse, utstyr og utseende. Bestillingstid på en custom lakkert ramme i din størrelse er vanligvis 6-8 uker. Sjekk ut vår sykkelbygger under og få en vurdering og pristilbud tilbake.


Kun ramme uten bakdemper:

20 000,-

Vår anbefaling - alltid til en gunstig spesialpris:

RR Lygna 29 ramme / custom fargevalg
DT Swiss F/R535 dempere med 3-trinns lockout
PRO Koryak Hev-/Senkepinne
PRO Griffon MTB Sete
PRO Koryak Trail Stem
Shimano SLX M7120 Girgruppe
RR Lygna 29 hjulsett m/ DT350 nav / custom fargevalg

Vittoria Martello 2.35" dekk / Ferdig satt opp tubeless

ca. 13kg (ink. pedaler og flaskeholder)

66 000,-

Leveres komplett med Shimano ED500 pedaler og flaskeholder!

Bildegalleri

Komponenter

Hva man velger her påvirker både bruksområde, pris og vekt på sykkelen. Komponentvalgene gjøres i samarbeid med kunden slik at vi får optimalisert sykkelen etter dine preferanser og behov. 

Fargevalg

La deg inspirere av vårt bildegalleri eller forhør deg angående hva vi kan få til. Bestill en unik farge på din neste RR-sykkel.

Tilpasning

Fra første stund så er sykkeltilpasning i våre tanker. Først gjelder det rammestørrelse, deretter lengde på krankarmer, bredde på styre og lengde på stem. Ørsmå detaljer som type sete, drop på styret etc. er også i tankene når det sykkelen skal tilpasses. Alt for at du skal sitte så optimalt som mulig fra første tråkk. Vi avslutter selvfølgelig med en sykkeltilpasning også, for å stille inn setehøyde, vinkler etc.

Anmeldelser: