RR Gutua 29 FS

En lett ramme som med avstivet bakdemper gir superb respons i motbakker, samtidig som den har flyten til en fulldemper i terrenget. Kan bygges superlett med 100/100mm vandring, eller den kan settes opp med 120/120mm for å prestere enda bedre på sti.

Sykkelen bygges opp etter dine preferanser, både når det gjelder størrelse, utstyr og utseende. Bestillingstid på en custom lakkert ramme i din størrelse er vanligvis 6-8 uker. Sjekk ut vår sykkelbygger under og få en vurdering og pristilbud tilbake.


Kun ramme uten bakdemper:
20 000,-

Vår anbefaling - alltid til en spesialpris:

RR Gutua 29 FS ramme / custom fargevalg
DT Swiss F/R232 dempere med 3-trinns lockout
RR Setepinne karbon
RR Styre karbon
PRO Tharsis 9.8 Sete
PRO Koryak Trail Stem
Shimano XT M8100 Girgruppe 
RR Gutua 29 G hjulsett m/ DT240 nav / custom fargevalg
Vittoria Mezcal 2.35" dekk / Ferdig satt opp tubeless

ca. 10,5kg (ink. pedaler og flaskeholder)

66 000,-

Leveres komplett med Shimano XT pedaler og flaskeholder!

Bildegalleri


Komponenter

Hva man velger her påvirker både bruksområde, pris og vekt på sykkelen. Komponentvalgene gjøres i samarbeid med kunden slik at vi får optimalisert sykkelen etter dine preferanser og behov. 

Fargevalg

La deg inspirere av vårt bildegalleri eller forhør deg angående hva vi kan få til. Bestill en unik farge på din neste RR-sykkel.

Tilpasning

Fra første stund så er sykkeltilpasning i våre tanker. Først gjelder det rammestørrelse, deretter lengde på krankarmer, bredde på styre og lengde på stem. Ørsmå detaljer som type sete, drop på styret etc. er også i tankene når det sykkelen skal tilpasses. Alt for at du skal sitte så optimalt som mulig fra første tråkk. Vi avslutter selvfølgelig med en sykkeltilpasning også, for å stille inn setehøyde, vinkler etc.

Anmeldelser: