RR Gutua 29

Med en lett og responsiv ramme har du et ypperlig utgangspunkt for en rask og lett grus og terrengsykkel. Rammen har selvfølgelig innvendige kabelføringer og god plass til 2 drikkeflasker i alle størrelser.

Sykkelen bygges opp etter dine preferanser, både når det gjelder størrelse, utstyr og utseende. Bestillingstid på en custom lakkert ramme i din størrelse er vanligvis 6-8 uker. Sjekk ut vår sykkelbygger under og få en vurdering og pristilbud tilbake.


Kun ramme: 

15 000,-

Vår anbefaling - alltid til en spesialpris:

RR Gutua 29 ramme / custom fargevalg
DT Swiss F232 dempegaffel
RR Setepinne karbon
RR Styre karbon
PRO Tharsis 9.8 Sete
PRO LT Stem
Shimano XT M8100 Girgruppe
RR Gutua 29 SLG hjulsett m/ DT240 nav / custom fargevalg
Vittoria Terreno 2.25" dekk / Ferdig satt opp tubeless

ca. 9kg (ink. pedaler og flaskeholdere)

55 000,-

Leveres komplett med Shimano XT pedaler og flaskeholdere!

Bildegalleri


Komponenter

Hva man velger her påvirker både bruksområde, pris og vekt på sykkelen. Komponentvalgene gjøres i samarbeid med kunden slik at vi får optimalisert sykkelen etter dine preferanser og behov. 

Fargevalg

La deg inspirere av vårt bildegalleri eller forhør deg angående hva vi kan få til. Bestill en unik farge på din neste RR-sykkel.

Tilpasning

Fra første stund så er sykkeltilpasning i våre tanker. Først gjelder det rammestørrelse, deretter lengde på krankarmer, bredde på styre og lengde på stem. Ørsmå detaljer som type sete, drop på styret etc. er også i tankene når det sykkelen skal tilpasses. Alt for at du skal sitte så optimalt som mulig fra første tråkk. Vi avslutter selvfølgelig med en sykkeltilpasning også, for å stille inn setehøyde, vinkler etc.

Anmeldelser: