Fjordlinna c44d

Fantastiske allroundhjul som kan brukes både til landevei, cyclocross og grussykling.

44 mm profilhøyde gir et meget stabilt hjul i sidevind og gode aerodynamiske fordeler. Den assymetriske felgen gir et jevnere eikespenn og et stivere og mer responsivt hjulsett.

Mid-hook felgkanten gjør disse meget enkle å sette opp tubeless, samtidig som det gir en mye kraftigere felg ved gjennomslag.

Felgbredden gjør at dekk på 25-28mm sitter sømløst på felgen. Dette sørger for minimal aerodynamisk friksjon mellom felg og dekk.


Priser:

m/ DT Swiss 350: 15 000,

m/ DT Swiss 240: 18 000,-
m/ DT Swiss 180: 20 000,-
m/ Chris King: 22 000,-

Spesifikasjoner:
Innerbredde: 22 mm
Ytterbredde: 28 mm
Vekt: Fra 1300 gram
Anbefalt dekkbredde: 25-35 mm


Ferdig satt opp med tubeless tape og ventiler!

Kan også settes opp komplett med dekk og bremseskiver uten ekstra monteringskostnad.

Kan også bygges med andre nav og spesifikasjoner hvis ønskelig.


Nav fra DT Swiss:

Den sveitsiske produsenten lager nav og sykkeldeler fra øverste hylle. Vi bruker disse navne fordi de har ekstremt god holdbarhet, har supre konverteringsmuligheter, samtidig som det er lett å få tak i deler til disse nesten overalt.

DT 180: Nye i 2020 og de letteste navene med keramiske lager. Med sin vekt, holdbarhet, enkelhet og 36 gripepunkter i bosset er dette noe av det ypperste av nav du kan få tak i.

DT 240: Fra 2021 kommer våre hjul med de nye 240-navene. Bygget på teknologien fra 180-navene er det bare noen gram og standard maskinlager som skiller de to. Kommer med 36 gripepunkter i bosset som standard.

DT 350: De rimeligste navene til DT Swiss er stort sett bare litt tyngre, men akkurat like holdbare som de dyrere variantene. Har 18 gripepunkter i bosset som standard.

Les mer på DT Swiss sine sider

Eiker fra Pillar:

Pillar er en av de ledende eikeprodusentene i verden. Vi har valgt å gå for deres nyeste tilskudd - nemlig Pillar Wing-eikene. Disse er laget med den nyeste teknologien, og er både aerodynamiske og sterke. Dette er deres nyeste og letteste ståleiker.

Wing 20: Den letteste varianten veier bare 4,2 gram pr. eike. Brukes på våre letteste terrenghjul og landeveishjul.

Wing 21: Med 4,7 gram er de fortsatt lette, men gir et noe stivere hjulbygg enn Wing 20. Brukes sammen med de litt kraftigere Gutua 29G-felgene for et mer "riktig" bygg.

Wing 22: Veier 5,2 gram pr. eike og bygges sammen med DT350-navene. Gir et stivere totalbygg og er sammen med 350-navene perfekt for litt tyngre og krafitgere ryttere.

Les mer på Pillar sine sider

Garanti:

Vi har ett års garanti på produksjonsfeil på felger. 

Utover dette så dekker vi gjenoppbygningen av et evt. hjul som har blitt ødelagt for prisen av en ny felg.

Dvs. Det eneste du betaler for er 4000,- for en ny felg + eventuelle ødelagte eiker.

Anmeldelser: